Ik maak graag dingen mooi! Wat kan ik voor jou mooi maken?

Als creatieve generalist heb ik een heel gevarieerd carrièrepad en toch is de rode draad is altijd geweest: dingen mooi maken, processen verbeteren, communicatie op punt zetten, mensen helpen hun talenten inzetten. Sinds een aantal jaar focus ik me vooral op grafische vormgeving en ondersteun ik op die manier ondernemers en bedrijven bij het maken van visueel sterke communicatie. Het komt gewoon hier op neer: Laat mij het voor jou mooi maken, zo kan jij je focussen op die dingen waar jij het sterkst in bent!

 

IK MAAK WAT JE NODIG HEBT, ZOWEL VOOR DRUKWERK ALS DIGITAAL

You name it, ik kan het voor je maken. Vermijd frustratie en tijdverlies door zelf je postkaarten, flyers en andere documenten of social images te willen opmaken en laat mij het voor je doen. Ik krijg de klus veel sneller geklaard dan jijzelf en het resultaat zal ‘on point’ zijn. Trouwens, voor zo’n situaties werk ik ook met pakketjes voor ‘vormgeving op afroep’. Een soort abonnementje, op kwartaalbasis, al vanaf 5 uren per maand. Zo word ik je designpartner in crime en kan je mij gewoon heel den tijd als hulplijn inroepen. Zot hé?

IK MAAK INFOGRAPHICS, ILLUSTRATIES & VISUAL SKETCHNOTES

Een beeld zegt meer dan woorden. Ik kan je helpen met het visualiseren van jouw ideeën, theorieën, concepten, trajecten. Zo heb jij als resultaat een cool beeld dat gewoon geen uitleg meer nodig heeft. Handig toch?

IK MAAK EEN STRAF LOGO EN HUISSTIJL VOOR JE MERK

Je wil dat je merk wordt herkend, je klanten aanspreekt en je visie uitstraalt. Een straf logo is de basis! En een volledige huisstijl maakt het helemaal af. Eén uithangbord voor je website, sociale media, verpakkingen en andere communicatievormen. Een uniforme stijl, tot in de puntjes verzorgd, daar teken ik voor. Wacht hier niet mee, deze investering helpt je bij het maken van een fantastische eerste indruk bij je doelgroep.

IK MAAK GEPERSONALISEERDE WENSKAARTEN EN POSTERS

Eind 2018 startte ik een webshop voor mijn eerste collectie wenskaarten. Hier heb ik grote plannen mee, die in de loop van dit jaar worden uitgerold. Maar heb je intussen al zin om samen gepersonaliseerde wenskaartjes uit werken? Misschien met inspirerende quotes om uit te delen aan je medewerkers?

Ladies@Pakt - EkkowPhotography_HR-33.jpg

Contacteer me dus als:

  • op zoek bent naar een designpartner die met je meedenkt hoe je communicatie er beter kan uitzien en je een kwalitatief resultaat wil

  • je zelf echt geen kaas hebt gegeten van hoe documenten, drukwerk en social posts er moeten uitzien om je boodschap te versterken en je klanten aan te spreken, maar wel begrijpt dat het mega belangrijk is

  • je snapt dat grafisch werk uitbesteden telkens opnieuw de investering waard is. Al zeker omdat je nu eenmaal niet alles zelf kunt doen en zo tijd wint om te doen wat jou het meest oplevert.

Wil je meer weten of al direct praten over een samenwerking? Contacteer me.

 

En voor de rest?
Ik ben gezegend met de talenten ‘kennisspons’ en ‘nieuwfreak’ want betekent dat ik HEEL VEEL interessant vind, VEEL wil weten over VANALLES, en veel zelf wil kunnen (maken). Wat ik niet kan/weet, leer ik. Daarbij zijn Google, Mac en Adobe mijn vrienden, en podcasts my thing. Ik word blij van lifehacks, apps en tools die mij helpen georganiseerd te werken en leven.
Ik heb een passie voor (graphic) design, food en beweging. Het is voor mij belangrijk om lokaal en bij echte mensen te kopen, en heb veel bewondering voor wie ambachtelijk/natuurlijk werkt. Ik woon samen met mijn lief en 2 katten in een brutalistische woning in Lochristi. Ik had vroeger een foodblog en nu blog ik over mijn solo-ondernemerschap. Lezen, netflixen en tekenen ontspant me, net als een paar zwemmomenten per week en een bewegingsles bij Karel.

Mélanie